Je dieet negeren op het moment dat het er het meest toe doet, klinkt als een heel slecht idee, toch? Alhoewel iedereen het hiermee eens zou zijn, is dit toch wat de meerderheid van de mensen in de sportschool doet. De pre- en post-workout routine wordt in het grootste detail uitgedacht, terwijl de trainingssessie zelf wel een bijzaak lijkt. Maar denk eens aan het volgende: de hele dag is je lichaam in een netto anabole staat waarbij de eiwitsynthese hoger is dan de eiwitafbraak, op één moment na. Zie je waar dit heengaat? Precies, die 90 minuten per dag die je training heten zijn ook het moment waarop eiwitafbraak het overneemt van de opbouw. Dat betekent dat je op dat moment letterlijk spiermassa verliest…

Heb je er nooit zo over nagedacht? Mooi, dat betekent dat er ruimte is voor verbetering! AminoFusion is de perfecte aanvulling op je training met maar liefst 8 essentiële aminozuren inclusief een hogere dosering BCAA’s. Om het af te maken hebben we 4 gram l-glutamine en citrulline toegevoegd. Deze aminozuren zijn de bouwstenen van eiwit en we weten allemaal de voordelen van een optimale eiwitinname. Eiwitten ondersteunen het behoud en de groei van spiermassa.

AminoFusion bevat aminozuren in vrije vorm. Dit dient 2 belangrijke doelen. Allereerst voorziet het je lichaam van de ruwe bouwstenen om de eiwitsynthese op gang te brengen. Daarnaast is het makkelijk voor je lichaam om op te nemen. Dit betekent dat je alle voordelen ervaart van aminozuren in vrije vorm, zonder een opgeblazen gevoel of ongemak.

Gebruik

Vul een shaker met minimaal 250 ml water en meng hierin 1 dosering AminoFusion. Goed schudden en drinken rondom je training.

  • Hoog gehalte aan essentiële aminozuren in vrije vorm
  • 4 gram BCAA’s
  • Met toegevoegde l-glutamine en citrulline
  • Ideaal tijdens je training

Ingrediënten

Ingrediënten: L-Glutamine, L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine, L-Lysine, L-citrulline malaat, L-Fenylalanine, L-Threonine, L-Histidine, L-Methionine, zuurteregelaar: citroenzuur, trinatriumcitraat, aroma: (framboos, aardbei, zwarte bes), emulgator sojalecithine, anti- klontermiddel: siliciumdioxide, zoetstof: sucralose, natuurlijke kleurstof: karmijn.  Waarschuwing: Dit product bevat zoetstoffen. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats en buiten het bereik van kinderen bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Scroll naar top