Complete Fuel

Als je je lichaam op de proef stelt met zware trainingen, is er maar één ding dat absoluut essentieel is voor succesvol herstel: de beste voedingsstoffen. Verspreid over de dag heb je een hoop biologisch beschikbaar eiwit nodig, een juiste hoeveelheid complexe koolhydraten en vezels en natuurlijke een gezonde hoeveelheid goede vetten. Daarnaast mogen we niet je dagelijkse behoefte voor micronutriënten vergeten zoals vitamines, mineralen, spoorelementen en antioxidanten. Zie je hoe gecompliceerd het wordt om een optimaal dieet samen te stellen? Vooral wanneer je beseft dat je talloze keren per dag moet eten om al deze voedingsstoffen binnen te krijgen. 

En dát is waar Complete Fuel tot leven is gekomen! Met 3 verschillende eiwitten, 2 bronnen van complexe koolhydraten, gezonde vetten uit pure kokosolie en uitgebalanceerde vitamines & mineralen kun je dit als een ware superfood voor je lichaam beschouwen. Alle ingrediënten die benodigd zijn voor herstel, de opbouw van spiermassa en het verminderen van vermoeidheid zitten verpakt in één shake boordevol voedingsstoffen. Het is snel en makkelijk om Complete Fuel te nemen omdat je de shake zo overal mee naartoe neemt. Of je er nou een maaltijd mee vervangt of Complete Fuel gebruikt als extra eetmoment tijdens het aankomen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Complete fuel bevat eiwit van whey concentraat, whey isolaat en micellar caseïne. Hiermee word je niet alleen voorzien van de hoogste kwaliteit, maar ook een uitstekende balans voor ieder moment van de dag. De koolhydraten zijn verkregen uit bruine rijst poeder en haverbloem, waarmee een geleidelijke absorptie wordt gegarandeerd zonder pieken in je bloedsuiker. Daarnaast blijft het aandeel gluten laag, waardoor je geen darmproblemen hoeft te verwachten. Tot slot hebben we goede vetten uit kokosolie toegevoegd aan deze high performance formule

Gebruik

Voeg 1 dosering Complete Fuel toe aan 300 ml water of melk en mix in een shaker of blender voor minimaal 15 seconden.

Gemaakt van echte voedselbronnen

  • Perfecte balans van macronutriënten
  • Hoog eiwitgehalte
  • Bevat belangrijke vitamines en mineralen

Ingrediënten

Ingrediënten: Zilvervliesrijstpoeder, wei proteïne concentraat (melk, emulgator: zonnebloemlecithine), havermoutmeel, caseïne micellar (melk), kokosolie (melk), wei proteïne isolaat (melk, emulgator: zonnebloemlecithine), smaakaroma: vanille, verdikkingsmiddel: guargom, kaliumcitraat, zoetstof: sucralose, ascorbinezuur, magnesiumcarbonaat, nicotinamide, calcium-D-pantothenaat, pyridoxine HCL, riboflavine, thiamine HCL, D-biotine, pteroylmonoglutaminezuur, DL-alfa-tocoferylacetaat, cyanocobalamine.  

Waarschuwing: Dit product bevat zoetstoffen. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats en buiten het bereik van kinderen bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Scroll naar top