Als er één supplement overspoeld is met wetenschappelijk bewijs, dan is het creatine wel. Honderden, zo niet duizenden studies hebben deze stof al onderzocht en allemaal wijzen ze naar dezelfde richting: creatine werk. Betere prestaties, meer resultaten, makkelijk in gebruik en geen serieuze bijwerkingen. Hoe kun je nou niet van creatine houden?

Om je van de meest geavanceerde creatine blend te voorzien bevat CreaFusion maar liefst 3 ultra pure creatines. Alle drie hebben ze hun eigen unieke eigenschappen die het hoofddoel ondersteunen: maximaal resultaat met 0 bijwerkingen. Aanvullend is CreaFusion verrijkt met taurine, l-arginine AKG en l-tyrosine om je training verder te bevorderen.

Creatine helpt prestaties te verbeteren bij explosieve krachtinspanningen en het stimuleert spiergroei & kracht. Om een lang verhaal kort te maken: iedere serieuze atleet zou moeten overwegen om creatine te nemen. Er zijn maar weinig redenen om het niet te doen. Ben jij klaar om je training én jezelf naar het volgende level te tillen? Let’s go!

Gebruik

Neem 1 dosering per dag met 200 ml water. Op trainingsdagen neem je deze bij voorkeur voor of na de training. Op rustdagen neem je deze in de ochtend.

  • Perfect om te nemen bij krachttraining
  • 3 ultra pure creatines
  • Verrijkt met taurine, l-arginine AKG en l-tyrosine
  • Heerlijke sinaasappelsmaak

Ingrediënten

Ingrediënten: Creapure creatine monohydraat, creatine ethyl ester hydrochloride, creatine ethyl ester malaat, taurine, l-arginine alpha ketoglutaraat 2:1, l-tyrosine, natuurlijk aroma, anti klontermiddel (silicoon dioxide), zoetstof (sucralose), natuurlijke kleurstof (paprika extract). Waarschuwing: Dit product bevat zoetstoffen. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats en buiten het bereik van kinderen bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Scroll naar top