Er is maar één moment dat nog belangrijker is dan je training zelf: het moment ná je training! Je doel is niet alleen om te herstellen van die slopende trainingen, maar jezelf te verbeteren. Je doel is om de beste versie van jezelf te worden! Om dat doel te bereiken heb je voldoende rust nodig, maar dat is niet genoeg… De juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden zijn essentieel, en dat is waar Regenerate voor zorgt! 

Je hebt misschien wel eens gehoord van de beruchte periode na je training, de “anabolic window” genoemd. Dit is een periode waarin je spieren hypergevoelig zijn voor alle voedingsstoffen die je binnenkrijgt en de eiwitsynthese niveaus bereikt die veel hoger zijn dan anders mogelijk zou zijn. Interessant genoeg biedt het moment waarop spierschade het grootst is dus ook het grootste potentieel voor nieuwe winsten. Bezuinigen op je voeding tijdens deze uiterst belangrijke periode vraagt om problemen.

Om het meeste uit de anabolic window te halen, zit Regenerate boordevol essentiële voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden om je vroegere zelf te overtreffen. Eiwit is afkomstig van hoogwaardig gehydrolyseerd wei-eiwit, aangevuld met vrije vorm BCAA’s en l-glutamine. Daarnaast hebben we de geavanceerde koolhydraten isomaltulose, trehalose en wasachtig maïszetmeel toegevoegd om spierglycogeen aan te vullen en het herstel van de normale spierfunctie te bevorderen na intensieve training die leidt tot spiervermoeidheid. Ten slotte is de formule aangevuld met betaïne HCL, taurine, extract van groene theebladeren en een uitgebreid vitamine- en mineralencomplex om je lichaam te voorzien van wat het het meest nodig heeft.

Gebruik

Meng 1 schep Regenerate met 400 ml water in een shaker of blender. Drink onmiddellijk na de training.

  • Maak perfect gebruik van de Anabolic Window
  • Hoogwaardige proteïne uit gehydrolyseerde whey en vrije vorm BCAA’s en glutamine
  • De meest geavanceerde koolhydraatbronnen
  • Afgewerkt met waardevolle ingrediënten, vitamines en mineralen

Ingrediënten

Ingrediënten:  wei-eiwit gehydroliseerd (melk, emulgator: zonebloemlecithine), isomaltulose, trehalose, maïszetmeel, bcaa 2:1:1 (l-leucine, l-valine, l-isoleucine, emulgator: zonnebloemlecithine), betaïne hydrochloride, l-glutamine, magnesium tri citraat, vitamine en mineralenblend (zie vitamines en mineralen), taurine, kalium monofosfaat, groene theebladextract (bevat cafeïne), calcium carbonaat, zuurteregelaar: (citroenzuur), natuurlijke smaakstof, smaakstof: (ananas), zoetstof: (sucralose), anti-klontermiddel: (siliciumdioxide), kleurstof: beta-caroteen, cholecalciferol. Waarschuwing: Dit product bevat zoetstoffen. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats en buiten het bereik van kinderen bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. 

Scroll naar top