Workout ingniter

De ‘zone’ is een staat van uiterste focus, gedreven en wilskracht. een ‘state of mind’ waarin alles mogelijk is. De zone onderscheidt de mannen van de jongens, de sterken van de zwakken, de winnaars van de verliezers. Wanneer je de zone betreedt, probeer je niet alleen je doelen te behalen. Je bent vastberaden om je doelen te verpletteren! Maar er is één belangrijke kanttekening: in de zone komen is niet makkelijk… Dus je moet een keuze maken: neem je genoegen met ‘goed genoeg’ of ga je in plaats daarvan voor buitengewone resultaten waar normale mensen alleen van kunnen dromen?


Workout Igniter doet daar nog een stap bovenop met de beste ingrediënten in optimale doseringen. Bewezen ingrediënten zoals l-citrulline, beta-alanine en cafeïne (uit Kolanoot, groene theeblad & guarana) zijn gecombineerd met de meest innovatieve toevoegingen zoals Fibersol®, EnXtra™ en Acai fruit extract. Iedere dosering van 13.5 gram bevat niet minder dan 18 ingrediënten om het maximale uit je inspanningen te halen. De formula bevat in totaal 250 mg cafeïne, waardoor je een geweldige trainingservaring kunt verwachten zonder nerveus of trillerig gevoel. 

Workout Igniter is afgemaakt met een vitamine & mineralen complex die je prestaties ondersteunt. Vitamine C bijvoorbeeld helpt bij vermoeidheid en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen, terwijl magnesium belangrijk is voor een normale spierfunctie en eiwitsynthese. Zink ondersteunt het behoud van normale testosterongehalten in het bloed, iets wat van cruciaal belang is wanneer je je lichaam tot het uiterste pusht.

Dit alles is verpakt in één krachtige formule. Wanneer je Workout Igniter eenmaal hebt ervaren ga je jezelf afvragen hoe je ooit zonder hebt getraind. Forget the Zone, it’s time to get into the Xone!

Gebruik

Voeg 1 dosering Workout Igniter toe aan 400 ml water in een shaker. Goed schudden en 30 minuten voor je training drinken. Overschrijd nooit meer dan één dosering per dag. Breng jezelf in de Xone!

  • Grote dosering van 13,5 gram

  • Zowel beproefde ingrediënten als innovatieve toevoegingen

  • Één portie per training is voldoende

Ingrediënten

Ingrediënten: Limoensap poeder (Citrus Latifolia), L-citrulline, beta-alanine, taurine, L-tyrosine, L-arginine base, zuurteregelaar: appelzuur, kolanoot extract (Cola nitida), extract van groene theebladeren (Camellia sinensis), guarana-extract (bevat 250 mg cafeïne)(Paullinia cupana), aroma, magnesiumcitraat, Fibersol® (resistent dextrine), EnXtra™ (Alpinia galanga), choline-bitartraat, antiklontermiddel: siliciumdioxide, acaifruit-extract (Euterpe oleracea), ascorbinezuur, cyanocobalamine, cholecalciferol, zoetstof: sucralose, kleurstof: kurkuma, natriumchloride, zinkcitraat.  

Waarschuwing: Hoog cafeïnegehalte (250 mg per dosering). Dit product bevat zoetstoffen. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats en buiten het bereik van kinderen bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen. Raadpleeg dan eerst een dokter voor advies.

Scroll naar top